23 juli 2010

Wolfiland!

Japp där är vi nu hela familjen.
Barnen sover efter lite konstig känsla av att vara på ett vandrarhem. Benjamin tycker det kändes konstigt o Emelie kunde inte somna i överslagen så hon fick byta med Andreas.
Nu ligger vi alla för natten och vi är så trötta efter resan och längtar efter att få sova.
Vargön är ett mysigt litet samhälle efter vad jag sett.
Vi åkte till en pizzeria och åt kvällsmat sedan hem till rummet för att kolla på So you think you can dance och som sagt nu sova.

I morgon är en stor dag för vår vän Åsa då hon gifter sej i Vänersnäs kyrka. Andreas o jag får äran att sjunga på vigseln. Länge sedan vi sjöng tillsammans
Men det ska bli roligt att göra det igen.
Vi pratade idag på bilresan ner att det vore roligt att sätta ihop ett band o lira lite. Jag längtar så efter att sjunga igen. Aja, har man nu bArn så hinner man inte med allt man vill, hoppas de växer fort nu hihi.

Efter vigseln i morron åker vi vidare till Helsingborg och Stig och Annika. Passar på när vi kommit en bit på väg tänkte vi.
Ska bli roligt att få tillbringa några dagar tillsammans och alla är lediga, Stig är ju numera pensionär tänka sej ;).









Vi var och fiskade hela familjen i onsdags fm. Emelie fick en abborre och hon var så lycklig, vi andra fick ingenting men var glada ändå.
Efter fisketuren åkte vi till Mariefred och Patrik och Angelica och deras fina goa barn, Hugo, Hektor och Helge.
Det funkade bra med våra barn tillsammans med deras, skönt att få slappna av och bara njuta av gemenskapen.
Nej nu ska jag sova så jag orkar sjunga upp mej i morron innan vigsel. Hoppas på en dag med fint väder för brudparet, fast lite regn betyder tur eller om det var lycka kanske?

Nåväl,nu är det tack o gonatt.

Puss o kram till er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar