11 september 2011

Ordningen återställd!


Ja hyfsat återställd iaf. Jag är fortfarande förkyld men det är inget att jämföra med hur det har varit så: Häpp, jag är frisk och allt återgår till vårt onormalt normala liv.

I fredags hade jag min första feberfria dag och då hade svärföräldrarna redan anlänt på kvällen innan. Jag packade en liten väska till Jirre-firre o mej för här skulle det åkas till Stockholm minsann.
På em gav vi oss iväg. Skumpade på tåget till Centralstationen i Stockholm, knirrade betänkligt i tågvagnen och jag trodde det skulle spåra ur. Så lite svettig steg jag gladeligen av tåget och gick ner i katakomberna för att ta mej upp till utgången. Drar ett djupt andetag och se där ja, ingen frisk luft alls utan snarare en vidrig doft av kräks.
När vi kommit ut i den "friska" Stockholmsluften frågade Andreas om jag visste vilket håll vi skulle gå åt. Javisst, höger säger jag tvärsäkert, dessutom ganska irriterat eftersom jag t.o.m åkt själv till samma hotell förut.
Det var bara det att vänster var det håll som vi skulle gå åt :(
Att jag aldrig lär mej hur dåligt lokalsinne jag har..

Ja, ja, vi kom fram checkade in och gick sen på bio, en inte alls bra film som hette typ Apornas planet eller ja, inte vet jag.
Jag kommer inte ihåg, garva inte, jag har ju faktiskt hyrt samma film 3 ggr på rad, fastän den var skitdålig, jag kommer inte ihåg bara.

På lördagen gällde det att strosa o njuta av vackra vädret vilket till slut blev megashopping inne på Gallerian!
Jag provade kläder på Desigual, älskar den stilen men de gör inte kläder för korta, runda och storbystade kvinnor så nu måste jag gå ner 10 kg och sen kan jag kanske klämma mej ner i en stl large ala Desigual, men oh så snygga kläder.
Istället köpte jag ett halsband och ett armband, det är ju onesize och passar även mej!

På kvällen gick vi en härlig promenad från hotellet till Djurgårdsbron och åt lite mat, drack lite vin o njöt av den härliga kvällssolen, vågornas skvalpande och äckliga skriande måsar och kvackande änder.
Mätta o nöjda gick vi en promenad till och satte oss på ett fik o köpte en kaffe o hallonpaj i väntan på att det skulle bli insläpp på Cirkus!
Ja inte med djur osv utan "Ljust o fräscht" med Schyffert o Lindström, himla rolig show!
Vi hade inga större förväntningar innan men blev glatt överaskade av all igenkänningshumor.

Sen vandrade vi hem till hotellet och köpte nattamat på McDonalds dvs ett meal för Andreas och kaffe och sundae med kolasås till mej.
Idag vaknade vi inte alls utvilade, gick för att ta oss an frukost buffén och så checkade vi ut och satte oss på tåget hem till E-

När vi kom hem var huset dammat och dammsugat samt te bäddat i sängarna av svärisarna, dessutom stod maten på bordet.
Jag lovar, dom kommer få vara barnvakt fler ggr.

Förresten satt den här fina på vår ytterdörr när vi kom hem:



Då blir man liksom lycklig på riktigt.

Sen har vi ikväll gjort en riktigt känslosam handling. Vi tände två ljus som fick symbolisera "Twin towers". Tänk alla människoliv som släcktes den dagen :(



Tack gode Gud att vi har varandra, var rädda om dom ni älskar.

Puss o kram till er alla och så lite extra till mina föräldrar och syskon med "bihang", love ya!

1 kommentar:

  1. Vad glad jag blir av att höra att ni har haft det bra o vad mysigt att få komma hem till dem man älskar! Kram Anna, Jonathan o lejonflocken

    SvaraRadera