24 september 2012

Beslutsångest och funderande planeringar!


Ostruken tunika, oduschad, kaffedrickande mamma sitter i soffan med filt omkring sej,sminket är inte avtvättat sen igår och har runnit, man skulle kunna tro att det är hon som inte mår bra ;)

Dottern skriver lappar för att dra lott om vilket typ av kalas hon ska ha när hon fyller eftersom beslutsångesten är stor, välja är sååå svårt.
Ska man ha ett kalas med lite mer folk inbjudna eller bara några stycken på restaurang och bio? Det är svårt att leva i gränslandet mellan litet barn och tonåring ;)
När slutade dina barn med kalas?

Jag ska leta lite inspiration på nätet för vi ska försöka få till en ommöblering här hemma och byta rum med Benjamin. Allt detta kommer ta enorm tid för oss eftersom vi inte har så mkt tid till övers men jag vet att vi kommer vara så nöjda när det väl är färdigt. Om nån vill hjälpa till är det också välkommet ;)
Den stora utmaningen just nu är att hitta en riktigt skön och ombonad fåtölj eller mindre soffa till Benjamin som han kan sitta och mysa i när han läser böcker.

Så börjar jag även fundera på jul och alla födelsedagar som snart börjar anlända, vi ska inte köpa så mkt i år har vi sagt, det viktiga är ju att vi är tillsammans.

Puss o kram till er alla.

2 kommentarer:

  1. Har du piggna på? eller blev det magsjuka av det hela? Trevligt med planer på att göra om lite. Har en kompis som vill bli av med en liten vit 2 sits bäddsoffa. Den är från ikea, hojta till ifall intresse finnes. Kram Kattis

    SvaraRadera
  2. Jag är inte sjuk, det är Emelie som mått illa!
    Soffa/fåtölj är inte dagsaktuellt, vi måste hinna börja tapetsering och planering först ;) men tack så mkt.

    SvaraRadera